Etusivu

Tervetuloa Liikuntahankkeet-sivustolle!

Liikuntahankkeet.fi kokoaa liikunnan hankkeet ja hyvät käytännöt samaan verkkopalveluun. Löydät hankerekisteristä tietoa käynnissä olevista ja toteutetuista liikunnan kehittämishankkeista. Rekisteriin on myös kerätty tietoa erilaisista liikunnan hyvistä käytännöistä. Lisäksi sivusto tarjoaa mahdollisuuden löytää ja luoda yhteistyöverkostoja kehittämistyön tueksi. Voit sekä hakea tietoa hankerekisteristä että jättää rekisteriin tiedot liikuntahankkeista tai hyvistä käytännöistä muiden hyödynnettäväksi.

Tutustu hankerekisteriin

Miksi Liikuntahankkeet-sivusto?

Verkkopalvelu sai alkunsa tarpeesta koota yhteen tietoa liikunnan, urheilun ja terveyden alalla toteutetuista hankkeista ja projekteista Suomessa. Nykyisin liikunta-alan uusia toimintatapoja ja käytäntöjä etsitään ja kokeillaan hankkeissa ja kehittämisprojekteissa. Aina tieto onnistuneesta kehittämistyöstä ei kuitenkaan tavoita kaikkia, joille siitä olisi hyötyä. Liikuntahankkeet-sivusto tuo tiedon kaikkien saataville. Samalla vältetään jo toteutettujen projektien keksiminen uudelleen.

Lue lisää Liikuntahankkeet-sivustosta

Viimeksi lisätyt hankkeet ja hyvät käytännöt

Lisätty 06.10.2023

Hyvä käytäntö

Helmi-malli

Suomen Paralympiakomitea ry

Lisätty 13.09.2022

Hyvä käytäntö

Ideakartoituskysely

Suomen ammatillisen koulutuksen kulttuuri- ja urheiluliitto, SAKU ry

Liikuntatieteellinen Seura suosittelee

Liity jäseneksi

Liity jäseneksi

Pysy vireessä ja tutkitun liikuntatiedon virrassa liittymällä LTS:n jäseneksi! Jäsenenä saat Liikunta & Tiede -lehden vuosikerran sekä alennuksia LTS:n julkaisuista ja tapahtumien osallistumismaksuista.

Liity jäseneksi

Tilaa Liikunta & Tiede -lehti

Tilaa Liikunta & Tiede -lehti

Tilaa Liikunta & Tiede -lehti itsellesi tai lahjaksi. Voit myös liittyä Liikuntatieteellisen Seuran jäseneksi, jolloin saat lehden jäsenetuna.

Tilaa lehti

Osta julkaisujamme

Osta julkaisujamme

Julkaisemme liikuntatieteellisiä oppi- ja tietokirjoja sekä tutkimustietoon perustuvia arviointeja, selvityksiä ja ajankohtaisia katsauksia. Julkaisujamme voit ostaa Tiedekirjan myymälästä ja verkkokaupasta.

Tutustu julkaisuihin