Etusivu Hyvät käytännöt Ideakartoituskysely

Ideakartoituskysely

Sisällysluettelo

Tiivistelmä

Ideakartoituskysely on Suomen ammatillisen koulutuksen kulttuuri- ja urheiluliitto SAKU ry:n hallinnoima sähköinen kartoitus, jolla voidaan osallistaa koko henkilöstö ja opiskelijat mukaan liikettä lisäävään oppilaitosympäristön suunnitteluun.

Ideakartoituskyselyn pdf-muodot (ladattavissa Liikkuva amis -sivuilta) sisältää opiskelijoiden sekä henkilöstön ideakartoituskyselyn (sekä ammattioppilaitoksiin että lukioihin).

Ideakartoituskyselyn sähköiset linkit sekä koulutuksen järjestäjä -kohtainen sähköinen kysely on tilattavissa SAKU ry:ltä.

Ideakartoituksen ovat toteuttaneet yhteistyössä SAKU ry, Ammattiopisto Lappia, Valkeakosken ammatti- ja aikuisopisto sekä UKK-instituutin Smart Moves -hanke.

Tulokset

Mahdollistaa koko oppilaitoksen opiskelijoille sekä henkilöstölle osallistuminen liikettä lisäävän toiminnan suunnitteluun. Näin on mahdollista kartoittaa sitä, mitä toiveita esimerkiksi opiskelijoilla on taukoliikuntakäyttöön (esimerkiksi kysymys: Mitä välineitä toivoisit oppilaitokseen taukoliikuntakäyttöön?)

Kohderyhmät

Ammatillisen oppilaitoksen opiskelijat, Toisen asteen oppilaitosten henkilöstö, Koulutuksen järjestäjät

Kehittämisteemat

Oppilaitosympäristön suunnittelu, Hyvinvoinnin edistäminen

Asiasanat

Hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, Osallisuus

Tiedot

Hyvät käytännöt viite id

1182

Syntynyt osana

-

Hanke jonka osana syntynyt

-

Hankkeen kotisivu

-

Lisätty rekisteriin

13.09.2022

Hallinnoijan tiedot

Hallinnoija

Suomen ammatillisen koulutuksen kulttuuri- ja urheiluliitto, SAKU ry

Yhteyshenkilö

Tiina Hasari