Etusivu Hankerekisteri

Hankerekisteri

Tervetuloa käyttämään hankerekisteriä!


Miten etsin hankkeita ja hyviä käytäntöjä?

Hankkeita ja hyviä käytäntöjä voi etsiä hakutoiminnolla. Voit hakea tietoja yhdellä (esim. kohderyhmä) tai useammalla hakukriteerillä (esim. kohderyhmä, teema ja alue) tai vapaalla asiasanahaulla. Hakutuloksena näytetään kaikki hankkeet ja käytännöt, joissa esiintyy valittu hakukriteeri.

Miten lisään hankkeen sivustolle?

Pääset jättämään tiedot uudesta hankkeesta ”Jätä tiedot rekisteriin” -välilehdeltä. Hankkeille ja hyville käytännöille on omat lomakkeensa. Täyttämällä lomakkeen saat lähetettyä projektin tiedot sivuston ylläpitäjälle, joka lisää lomakkeen sivulle. Lähettämiäsi tietoja voi myöhemmin päivittää tai muuttaa ”Muokkaa tietoja” -lomakkeella, joka löytyy hankkeen tai käytännön oman sivun yhteydestä.

"Jätä tiedot rekisteriin" -välilehdeltä löydät myös tarkempia ohjeita lomakkeiden täyttämiseen.

Käyttöoikeudet ja ylläpito

Liikuntatieteellinen Seura vastaa sivuston sisällöstä, tietojen oikeellisuudesta ja ajankohtaisuudesta yleisesti, mutta hankkeiden ja hyvien käytäntöjen kuvaukset ovat hanketoimijoiden vastuulla. Hankkeet ja hyvät käytännöt ovat toimijoiden itse jättämiä tietoja, ellei kuvauksissa ole erillistä mainintaa siitä, että sivuston ylläpito on kirjannut tiedot rekisteriin.  

Verkkopalvelun ylläpito ei vastaa niiden sivustojen sisällöstä, joille Liikuntahankkeet-sivusto on linkitetty. Verkkopalvelun asiasisältöjä saa käyttää vapaasti, kunhan Liikuntahankkeet-sivusto mainitaan lähteenä. Verkkopalvelun kuvia ei saa kopioida käyttöön muussa yhteydessä.

Ladataan...

{{ count }} hanketta ja hyvää käytäntöä

{{ count }} hyvää käytäntöä

{{ count }} hanketta

Ei tuloksia