Etusivu Hyvät käytännöt Liikkuva amis -ideapaja

Liikkuva amis -ideapaja

Sisällysluettelo

Tiivistelmä

Liikkuva amis -ideapaja tutustuttaa opiskelijat Liikkuva amis -toimintaan. Ideapajan avulla on mahdollista pohtia yhdessä opiskelijaryhmän kanssa omaa oppimisympäristöä liikkumisen ja liikunnallisten oppimismenetelmien hyödyntämisen kautta. Tavoitteena on oman näköisen toiminnan suunnittelu ja toteutus. Tarkoituksena on edistää opiskelupäivän aktiivisuutta ja opiskelijoiden hyvinvointia erilaisten yhdessä suunniteltujen toimenpiteiden kautta.  

Ideapaja sisältää selkeät raamit, jotta työskentelyä on mahdollisuus viedä systemaattisesti eteenpäin. Ideapajan runko muodostuu osista orientaatio aiheeseen Mitä on Liikkuva amis -toiminta, toiminnan ideointi ja suunnittelu sekä toiminnan toteutus ja yhteinen pohdinta. Ideapaja sopii kaikille opiskelijaryhmille.  

Liikkuva amis -sivustolta löytyvä SAKU ry:n laatima Ideapajan tukimateriaali on vapaasti hyödynnettävissä. Ideapaja on toteutettavissa valmiin materiaalin kautta tai siihen on lisättävissä oppilaitoksen oman toiminnan näkökulmia. Materiaalissa on esitelty esimerkkejä siitä, mitä oppilaitoksissa on ideoitu aktiivisen arjen toteuttamiseksi.  

Tulokset

Tutustuttaa opiskelijat Liikkuva amis -toimintaan sekä suunnitella yhdessä opiskelijaryhmän kanssa, miten omassa oppimisympäristössä on mahdollista lisätä liikuntaa.  

Kohderyhmät

Ammatillisen oppilaitoksen opiskelijat, Opiskelijat

Asiasanat

yhteisöllisyys, osallisuus, liikunnan lisääminen arjessa

Tiedot

Hyvät käytännöt viite id

1176

Syntynyt osana

-

Hanke jonka osana syntynyt

-

Hankkeen kotisivu

-

Lisätty rekisteriin

30.06.2022

Hallinnoijan tiedot

Hallinnoija

Suomen ammatillisen koulutuksen kulttuuri- ja urheiluliitto SAKU ry

Yhteyshenkilö

Tiina Hasari