Etusivu Hankkeet Kaikki Kunnossa -hanke

Kaikki Kunnossa -hanke

Sisällysluettelo

Tiivistelmä

Kaikki Kunnossa -hanke kampanjoi valtakunnallisesti työttömien liikuntamahdollisuuksien lisäämiseksi ja kannustaa työttömiä hyödyntämään olemassa olevia liikuntamahdollisuuksia. Hankkeessa kartoitetaan kuntien työttömille tarjoamia liikuntapalveluita ja kootaan tietopankkia verkkosivuille. Yhdeksän hankkeessa mukana olevaa työttömien paikallisyhdistystä näyttävät mallia, millaista työttömille suunnattu liikunta voisi olla.

Tulokset

Tähän mennessä hanke on koonnut tietoa olemassa olevista työttömien liikuntamahdollisuuksista verkkosivuille ja järjestänyt työttömille perheineen kampanjoita liikuntaan kannustamiseksi. Työttömien yhdistyksiä on tuettu liikuntatoiminnan järjestämisessä kokoamalla ja jakamalla tietoa toiminnan tueksi sekä rahallisesti avustamalla. Yhdistykset ovat järjestäneet paikallista liikuntatoimintaa.  Työttömien liikunta-aktiivisuudesta on kerätty tietoa, jota voidaan hyödyntää yliopistotason tutkimuksessa. Hanke on auttanut työttömiä löytämään olemassa olevia liikuntapalveluja ja mahdollisuuksia omatoimiseen liikkumiseen yksin tai perheenä. Kuntia on herätelty huomioimaan yhdenvertainen liikuntapalvelujen tarjoaminen myös työttömille. Tulokset täydentyvät hankkeen päätyttyä.

Kohderyhmät

Työttömät, Erityisryhmät

Kehittämisteemat

Liikunnallinen elämäntapa, Liikuntamahdollisuudet, Työllistäminen

Asiasanat

työttömät, työtön, pitkäaikaistyöttömät, työkyky, perheliikunta, liikuntapalvelut, liikuntamahdollisuudet, liikunta-aktiivisuus, liikuntakampanja, maksuttomuus

Tiedot

Hankkeen id

1163

Ajankohta

2020 - 2021

Lisätty rekisteriin

25.08.2021

Hallinnoijan tiedot

Hallinnoija

Työttömien Keskusjärjestö ry

Yhteyshenkilö

Heli Niromaa

Rahoitustiedot

Rahoittaja

Opetus- ja kulttuuriministeriö

Rahoituslähde / rahoitusmomentti

Liikunnallisen elämäntavan valtakunnalliset kehittämisavustukset